Прокуратурата ще промени обвинението на жената на бизнесмена Васил Божков -

...
Прокуратурата ще промени обвинението на жената на бизнесмена Васил Божков -
Коментари Харесай

Променят обвинението на жената на Васил Божков

Прокуратурата ще промени обвиняването на жената на предприемача Васил Божков - Елена Динева. Това научи от източници измежду проверяващите.

Елена Динева е в следствения арест по обвиняване за присъединяване в проведена незаконна група, отпред на която съгласно обвинителите, стоял Божков. От прокуратурата считат още, че тя била осведомена в елементи със покупко-продажбите към хазартния бизнес на укриващия се в Дубай необут. Самата Елена Динева отхвърля и споделя, че е била в управата на две фондации, свързани с изкуство. 

Припомняме, че при започване на май Апелативният профилиран углавен съд удостовери определението на Специализирания углавен съд от април т.г., с което оставиха в ареста Елена Динева и някогашната секретарка на Божков - Йоана Чолакова, упрекнати за присъединяване в проведена незаконна група, ръководена от обвинения Васил Божков. Съдът одобри напълно причините на прокуратурата, че във връзка с двете обвинени събраните доказателства дават съображение за обосновано съмнение да са направили закононарушенията, за които са упрекнати, както и че не е минала заплахата да извършат друго закононарушение - в това число да заличават доказателства и да въздействат на очевидци.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР